XLIII. TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ • 2024. április 5–7.
tanchaz.hu
 
2021-ben az OTP Bank Táncház Díjast a táncosok között keressük.
A jelölés 2021. május 18-tól június 23-án éjfélig tehető meg.

A díj alapítói 2021-re az alábbiakat határozták el:

- Az OTP Bank jóvoltából az elismerés pénzösszegét 500 000 Ft-ban állapítják meg.

- A lehetséges jelöltek életkorának alsó határát 30 évben állapítják meg.

- 2021-ben olyan Magyarországon élő táncos egyéniségeket, táncospárokat és Magyarországon működő, legalább 10 éves múltra visszatekintő felnőtt táncegyütteseket (illetve azokat működtető egyesületeket, alapítványokat) lehet a Táncház Díjra jelölni, akiknek aktív szakmai tevékenysége a táncházmozgalomhoz kötődik.

- Az alapítók által delegált kuratóriumhoz magánszemély, szervezet és intézmény egyaránt terjeszthet fel jelölteket, az online felületen kitölthető, az adatkezelés szabályainak megfelelő űrlapon. Felhívjuk a figyelmet, hogy a kuratórium nem az egy-egy jelöltre benyújtott felterjesztések száma alapján dönt a Táncház Díj odaítéléséről.

th dij habkartya 2021

Felterjesztési űrlap kitöltése és beküldése:

- A jelölés 2021. május 18-tól június 23-án éjfélig tehető meg. A kuratórium 2021. június 28-án teszi közzé döntését, amelyben kizárólag az „OTP Bank Táncház Díj 2021” díjazottját nevezi meg. Az ünnepélyes díjátadásra a XL. Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár keretein belül kerül sor.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a felterjesztési folyamatban az adatkezelési jogszabályoknak megfelelően járunk el. A kitöltött űrlapban szereplő adatokat bizalmasan kezeljük, sem a felterjesztők, sem a felterjesztettek nevét nem hozzuk nyilvánosságra.

Szeretettel várjuk a felterjesztéseket!

A díjról és az előző évek díjazottjairól bővebb információ: