Várpalota – Thury Vár, 2019. április 14.
Jelentkezési határidő: 2019. április 1.

bakony viragai 2019Fotó: Majnik Zsolt

A versenyre négy korcsoportban lehet jelentkezni:
I. korcsoport: 10 éves korig
II. korcsoport: 11–14 éves korig
III. korcsoport: 15–18 éves korig
IV. korcsoport: 18 év felett

A korcsoport a születés napjának betöltésével ugrik felfelé.
Aki a korcsoportjában már elnyerte a Bakony Virága díjat, azonos korcsoportban már nem indulhat ismét, következő korcsoport elérésével viszont indulhat.

Nincs kötelező táncanyag, így csak egy produkciót kell eltáncolni, melyet a magyar nyelvterület bármely táncanyagából választhatnak. Az improvizált (!) tánc az 1-es korosztályban 1,5, a többi korosztályban 2 perc legyen!

A táncokat a Dűvő zenekar kíséri. Ha valaki szeretne előre zenét egyeztetni, azt hangzóanyag formájában küldje a cserrego@freemail.hu címre, legkésőbb április 1-ig. Nagyon fontos, hogy a megjegyzésben szerepeljen a versenyző neve és a Bakony Virága megnevezés.
A zenekar külön kérése, hogy ne kérjetek különleges zenei összeállításokat, hiszen improvizációról van szó! (A fontos, hogy honnan, és milyen típusú zene legyen!)

Az idei találkozóra 2500,- Ft nevezési díjat kérünk minden versenyzőtől, amit a helyszínen kell fizetni. (A páros táncoknál a kísérőkre nem vonatkozik a nevezési díj, de ha mindketten versenyzők, akkor igen.)

A versenyszámokat neves szakmai zsűri, Taba Csaba és Fejér Erika értékeli és kategóriánként négy „Bakony Virága” szóló táncosi díjat ítél oda. Ettől eltérően dönthet a zsűri, ha nagy létszámeltolódások vannak a korcsoportok között! A versenyzők számára étkezést biztosítunk!

Jelentkezni email-en lehet a cserrego@freemail.hu címre küldött: versenyző neve, születési éve, választott tánca, esetleg táncpartnere- kísérője neve, (ha ő nem versenyző) levéllel.

Jelentkezési határidő: 2019. április 1.

Információ: cserrego@freemail.hu vagy Forgács Zsuzsanna: 06-20-350-7136 telefonszámon. Jelentkezés után további információkat fogunk küldeni a verseny menetéről, melyben több változás is lesz az előző évekhez képest!
Szeretettel várunk mindenkit!