Hagyományok Háza, 2019. december 13-15.
Karácsonyhoz közeledve ünnepi díszbe öltöztetjük a Hagyományok Házát és környékét, ahol igényes és egyedi ajándékok vásárolhatóak közvetlenül az azokat készítő népi iparművészektől, kézművesektől. A vásár mellett lehetőség lesz kézműves workshopokon saját ajándéktárgyak készítésére, az ünnepi hangulatot pedig népzenei koncertek, zenés-táncos előadások, gyermek- és családi programok teszik majd teljessé.
Kézműves vásár a Hagyományok Házában

unnepvaro 02

Ünnepváró vásárunkon kézműveseink, oktatóink és hallgatóink szemet gyönyörködtető nemeztárgyakat, kosarakat, szappanokat, gyöngyékszereket, bőrtárgyakat, hímzéseket, viseleteket kínálnak. Interaktív kézműves programokkal várjuk a kicsiket-nagyokat egyaránt. Készüljünk együtt az ünnepekre melegben, jó hangulatban!
Adventi programkínálatunkat az ünnepre készülődés jegyében állítottuk össze. Az Ünnepváró vásár elhozza a karácsony igazi hangulatát minden résztvevő számára, kézműveseinktől pedig remek ajándékok kerülhetnek a karácsonyfa alá. Kézműveseink csodás termékei között bárki megtalálja a tökéletes karácsonyi ajándékot.

Részletes program és bővebb információ: