XLIII. TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ • 2024. április 5–7.
tanchaz.hu
 
Az alábbiakban Tálas Ági felhívását tesszük közzé.
„Kedves Kollégám!

Az elmúlt időszak (és valójában az elmúlt közel 40 év) megannyi táncháza, játszóháza, óvodai-iskolai foglalkozása és gyermektábora után megfogalmazódott bennem, hogy szeretnék még többet és közvetlenebbül adni és tenni a magyar pedagógus közösségért és mindazokért, akik a népi játékot és néptáncot, mint hagyományos eszközt kívánják alkalmazni a gyermekek komplex fejlesztésében.

talas agi kerdoiv

Az eddigi tapasztalataim alapján összeállított és kidolgozott szemléletmód és munkamódszer gazdag ismeretanyagot ad bármely pedagógusnak a tanév megtervezéséhez és levezetéséhez. Számos korábbi továbbképzésemen azonban rendre felmerült az igény mind a tapasztalt, mind a kezdő pedagógusok részéről egy folyamatos kapcsolattartásra, amely biztosítaná, hogy bővebben és részletesebben foglalkozzunk az óvodai-iskolai évet lefedő programmal és a tanítást támogató módszerekkel.

Ezért idén nagy és izgalmas fába vágom a fejszémet, amelyhez komoly segítség és fontos visszajelzés lenne, ha kitöltenéd az alábbi rövid kérdőívet.

Mindezzel azt szeretném elérni, hogy minél több pedagógusnak elérhetővé tegyem azt a tudást és tapasztalatot, amit gyűjtöttem – és minél jobban segíthessem őket saját képességeik és pályájuk kiteljesítésében. Akár találkoztunk korábbi közös munkák, továbbképzések vagy események kapcsán, akár még csak most hallasz először erről a módszerről, előre is köszönöm a kitöltést!

A kitöltés nagyjából 7-10 percet vesz igénybe.

Köszönettel és szeretettel,
Tálas Ági"

A kérdőív a következő linken érhető el: