XLIII. TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ • 2024. április 5–7.
tanchaz.hu
 
Budapesti Ward Mária Iskola, 2020. augusztus 24-27.
Mindig is érdekelt a néptánc, de sosem volt még alkalmad kipróbálni? Szívesen megismerkednél a magyar népi kultúra ezen ágával, de jól jönnének az alapok?
A magyar néptánc többről szól, mint a csárdás? Megmutatjuk, mi fán terem a bokázó, a lengető és a höcögő!
Szeretettel várunk kezdőknek és újrakezdőknek szóló, 4 estés intenzív ALAPOZÓ kurzusunkra, mely a magyar néptánc alapjaiba nyújt betekintést.
Néptánctanfolyamunkat azokra a felnőttekre gondolva hirdetjük meg, akik szeretnék kipróbálni a néptáncot, szeretnének megismerkedni az alapokkal, akár kíváncsiságból, érdeklődésből, akár azzal a céllal, hogy a tanultak birtokában biztosabb alapokkal kezdhessenek táncházi táncok (pl. kalotaszegi, palatkai stb.) tanulásába.

titita tancmuhely

A tanfolyam mindenki számára nyitott korosztálytól és előképzettségtől függetlenül, lehet jönni párban és pár nélkül is. A tanfolyam alapozó jellegéből adódóan lesznek szólóban (pár nélkül) és párban táncolható részek is. Az oktatás párcserével, illetve (a vírusra tekintettel) igény szerint végig saját párral történik.

A részvételhez előzetes jelentkezést kérünk a jelentkezési lapon, itt találhatóak a részvételi, fizetési és lemondási feltételek is. Lehetőség van az alapozó tanfolyam után zajló intenzív kezdő mezőségi tanfolyamon való részvételre is (közös bérlettel).
Jelentkezési lap:

Oktatók: Nagy József és Magyar Zsuzsanna - a Néptánc kezdőknek - Tititá Táncműhely vezetői

Érdeklődés és további információ: tanfolyam@magyarneptanc.hu; +36 20 970 3625

Helyszín:



Az esemény facebook oldala: