Népművészet Mesterei egyesített jegyzék (1953–2017)
 
tanchaz.hu

Feliratkozás a tanchaz.hu hírlevelére


Ingyenes hírlevelünk segítségével e-mailben is tájékoztatjuk az érdeklődőket a népművészethez kapcsolódó híreinkről.
A felíratkozók adatait senkinek nem adjuk tovább, valamint a tanchaz.hu tárgykörén kívül eső más információt, hirdetést vagy reklámot nem küldünk.
A feliratkozás bármikor közvetlenül visszavonható.
hirlevel
A hírlevél megrendelése


Adatvédelmi tájékoztató (részlet)

Hírlevelet az Ön részére kizárólag hozzájárulása (feliratkozása) esetén küldünk. A feliratkozás során Ön hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait (név és e-mail cím) a Táncház Egyesület (székhely: 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 6. I. em., képviseli: Berán István, Ügyvezető és Képviselő) kezelje. A további elérhetőségeinket is tartalmazó teljes Adatvédelmi tájékoztatónk elolvasásához kattintson ide .

A megadott személyes adatokat a Táncház Egyesület külön listán, más célból megadott adatoktól elkülönítetten tárolja, ezt a listát kizárólag a Táncház Egyesület arra felhatalmazott munkatársai, illetve a vele esetlegesen szerződött adatfeldolgozók ismerhetik meg, a listát vagy az adatokat harmadik személynek, arra jogosulatlannak nem továbbítjuk, és megteszünk minden biztonsági intézkedést annak érdekében, hogy azokat jogosulatlan személy meg ne ismerhesse.

A hírlevél küldéssel kapcsolatos adatkezelés célja a kapcsolattartás és a Táncház Egyesülethez kapcsolódó programokról, szakmai hírekről, szolgáltatásokról és egyéb lehetőségekről szóló folyamatos tájékoztatás biztosítása. A feliratkozók adatait senkinek nem adjuk tovább, valamint a tanchaz.hu tárgykörén kívül eső más információt, hirdetést vagy reklámot nem küldünk.

A feliratkozás – indoklás nélkül – bármikor visszavonható az egyes hírlevelekben található leiratkozási link, illetve a teljes Adatvédelmi tájékoztatónkban megadott e-mail címre küldött elektronikus levél segítségével.

A Táncház Egyesület az Ön személyes adatait addig kezeli, amíg a hírlevél útján Önt tájékoztatni kívánja, illetve ameddig Ön le nem iratkozik.

Budapest, 2018. június 11.


Hír beküldése

Szeretettel várjuk a népművészeti témájú, közzétételre szánt híreket

  • eseményekről,
  • programokról,
  • kiadványokról,

lehetőleg fotó (szórólap-, plakát-, vagy borítóterv), esetleg rövid zene vagy videó csatolásával.

Hír küldésének nem feltétele a hírlevélre való feliratkozás.

Hír küldéséhez kattintson ide: