XLIV. TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ • 2025. április 4–6.
tanchaz.hu
 
tanchaz_dij_2014

A szavazás március 26-án délben zárul a Facebookon.



Idén is a Táncháztalálkozón adjuk át a Táncház Díjat, amelyet az OTP Bank a Táncház Egyesülettel karöltve 2012-ben alapított. Ezzel az elismeréssel minden évben egy olyan kiemelkedő népzenész vagy néptáncos egyéniséget jutalmazunk, aki tevékenységével aktívan hozzájárul a néphagyomány fenntartásához és átörökítéséhez a következő generációk számára.

A díj ettől az évtől némileg megújul, ugyanis mostantól évenként váltakozva díjazunk népzenészeket és néptáncosokat. 2014 a zenészek éve lesz, így idén a hangszerek mestereire lehet szavazni március 12-től, az OTP Bank Facebook-oldalán.

Jelöltjeink 2014-ben: Draskóczy Lídia, Eredics Gábor, Nagy Zoltán és Soós András

2014. március 26-án délig itt lehet rájuk szavazni:

„Az OTP Bank idén is támogatja a Fölszállott a páva című televíziós népzenei és néptánc tehetségkutató versenyt valamint az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, mely március 29–30-án kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában. A rendezvények támogatásával célunk, hogy elősegítsük a közösségi értékek, a hagyományok ápolását, valamint a nemzeti értékek megóvását."


A Táncháztalálkozóra továbbra is érdemes OTP bankkártyával jegyet vásárolni: mindazok számára, akik belépőjüket az online jegyértékesítési felületeken keresztül, az OTP bank által kibocsátott kártyával vásárolják meg, 10 százalékos kedvezményt biztosítunk a jegy árából.