XLIII. TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ • 2024. április 5–7.
tanchaz.hu
 
MagNet Közösségi Ház, 2022. március 25-től
Nagy örömmel hirdetjük, hogy újra elindítjuk a várva-várt táncműhely sorozatunkat, ahol nem csak tánc motívumokat gyakorlunk, hogy azokkal szabadon tudjunk táncolni, de kortárstáncos mozgás meditációs eszközökkel a ráhangolódást és beépülést is segítjük. A tánc formája és tartalma egyaránt izgalmas számunkra, így olyan témákkal foglalkozunk a tapasztalás szintjén, mint a kihívás, visszahúzódás, szabadság, kiegyensúlyozottság, elegancia, humor, inspiráltság, áramlás, jelenlét, könnyedség, pontosság, testtudat… ezek női minőségei a tánc nyelvén.
A műhely 8 egymást követő péntek este lesz 6h-9h között, tehát május 13-áig tart. Nagypéntek helyett, április 14-e csütörtököt választottuk. Ha egy alkalomra nem tudnál jönni, egy következő sorozatban tudsz pótolni.
Gyere, éld át velünk a női cigánytánc örömét akár most ismerkednél vele, vagy ha már jártas vagy benne, most új megközelítésből találkozhatsz vele és csiszolgathatod! Hozd magaddal a kedvenc szoknyádat, és ha ki akarod próbálni a viseletet, viszünk néhányat mi is.
Tartja: Redő Juli néptáncos, Szász Zsófi kortárstáncos

noiseg redo juli k

Jelentkezni, érdeklődni, további részleteket megtudni a szaszszasa@gmail.com, vagy a 06704516415 számon lehet.
A fotómontázs „A cigányasszony meg az ördög, Káló, a cigánylegény, Doja, a cigánytündér" című mesék képeiből készült. Köszönet az alkotóknak!

Az esemény facebook oldala: