XLIV. TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ • 2025. április 4–6.
tanchaz.hu
 
H K SZE CS P SZO V 
 • Tititá Táncműhely - középhaladó-haladó mezőségi tanfolyam
  Hétfőnként 19:30-21:00
  OFF Kultúr, 
  1045 Budapest, Berni utca 1.

  Szeretnéd kicsit jobban tudni, csiszolni és elmélyíteni mezőségi tánctudásod?
  Ebben a tanévben a TITITÁ Táncműhely hétfői, középhaladó csoportjában Belső-Mezőség páros táncaival kezdtünk el ismerkedni.
  Az őszi tanfolyam 2024 januárjában folytatódik, immár középhaladó-haladó szinten folytatjuk a MAGYARPALATKAI, MEZŐKESZÜI és vajdakamarási táncok tanulását, így a csoportba újonnan érkezők, érdeklődők számára is nyitott a bekapcsolódás.
  A tanfolyam tehát NEM teljesen kezdőknek szól, hanem azokat várjuk, akik már rendelkeznek a mezőségi tánc alapjainak magabiztos ismeretével, így az év eleji ismétlés után be tudnak kapcsolódni az oktatásba.

  *** A részvételhez ELŐZETES jelentkezést kérünk a belinkelt jelentkezési lap kitöltésével. ***

  Időpont: 2024. januártól júniusig hétfőnként 19:30-21:00 (összesen 20 alkalom)
  Próbaszünet: április 1. (húsvéthétfő), május 20. (pünkösdhétfő)

  Helyszín: OFF Kultúr - Tititá Tánciskola próbaterme
  Cím: 1045 Budapest, Berni utca 1.
  Megközelítés: vonattal Óbuda felől vagy a Nyugati pályaudvarról, a Lehel tér felől a 14-es villamossal, illetve 30, 30A buszokkal Angyalföld vasútállomás megállóig

  Részvételi díj és további információk a jelentkezési lapon, valamint a tanfolyam@magyarneptanc.hu címen. A tanfolyammal kapcsolatos részletes tudnivalókat (felszerelés, fizetési feltételek stb.) a visszaigazoló levelünkben küldjük el.

  A tanfolyamon korosztálytól függetlenül mindenkit szeretettel látunk párral vagy pár nélkül egyaránt. Párt hozni nem szükséges, a próbák párcserékkel zajlanak. Lehetőség van alkalmankénti részvételre is, de a próbák lépésről lépésre egymásra épülnek, így a táncanyag elsajátításához rendszeres részvételt javaslunk.

  Az oktatás középhaladó szinten (TITITÁ 2. szint) indul, a meglévő alapok ismeretével. A tánccal teljesen kezdőként ismerkedőknek ugyanezen a napon, hétfőnként 18:00-19:30 között induló kezdő-alapozó mezőségi (TITITÁ 1. szint) ajánljuk.

  Oktatók: Magyar Zsuzsanna és Nagy József, a TITITÁ Táncműhely vezetői
  ***
  További információ és érdeklődés: tanfolyam@magyarneptanc.hu;
  +36 20 970 3625 (Zsuzsi);
  +36 30 902 8782 (Jocó)

  Szeretettel várunk benneteket!

  Facebook oldal:

  Az esemény facebook oldala:

  titita mezosegi halado
 • Tititá Táncműhely – Kezdő mezőségi tanfolyam | Budapest – XIII. kerület
  néptánctanfolyamok 
  Hétfőnként 18:00-19:30
  OFF Kultúr, 1045 Budapest, Berni utca 1.

  2024-ben a TITITÁ Táncműhely kezdő csoportjában Belső-Mezőség páros táncaival kezdünk el ismerkedni. A tanfolyam során TELJESEN KEZDŐ szintről, az alapoktól indulva Szék, Bonchida és Magyarpalatka táncaival foglalkozunk.

  *** A meglévő csoport létszáma miatt a részvételhez ELŐZETES jelentkezést kérünk az alábbi jelentkezési lapon: https://forms.gle/7eHrHsiGbiv6Sp2p8 ***

  Időpont: 2024. januártól júniusig, hétfőnként 18:00-19:30 (összesen 20 alkalom)
  Próbaszünet: április 1. (húsvéthétfő), május 20. (pünkösdhétfő)

  Helyszín: OFF Kultúr - TITITÁ Tánciskola 2-es próbaterme - 1045 Budapest, Berni utca 1.
  Megközelítés: a 14-es villamossal a Lehel tér irányából, a 30, 30A, 230 buszokkal, ill. vonattal az Angyalföld vasútállomás megállóig, onnan 5 perc séta

  Részvételi díj és további információk a jelentkezési lapon, valamint a tanfolyam@magyarneptanc.hu címen. A tanfolyammal kapcsolatos részletes tudnivalókat a visszaigazoló levelünkben küldjük el.

  A tanfolyamon korosztálytól függetlenül mindenkit szeretettel látunk párral vagy pár nélkül egyaránt. Párt hozni nem szükséges, a próbák párcserékkel zajlanak. Az oktatás KEZDŐ SZINTRŐL indul 2024 januárjában. A próbák lépésről lépésre egymásra épülnek, így a táncanyag elsajátításához rendszeres részvételt javaslunk.

  Oktatók: Magyar Zsuzsanna és Nagy József, a TITITÁ Táncműhely vezetői
  ***
  További információ és érdeklődés: tanfolyam@magyarneptanc.hu;
  +36 20 970 3625 (Zsuzsi);
  +36 30 902 8782 (Jocó)

  Szeretettel várunk benneteket!
  Zsuzsi és Jocó

  Facebook oldal:

  Az esemény facebook oldala:


  magyar zsuzsa nagy jozsef
 • Tititá Táncműhely – Néptánc kezdőknek minitanfolyamok | Budapest – XIII. kerület
  néptánctanfolyamok 
  hétfőnként 18:00–19:30
  Mindig is érdekelt a néptánc, de sosem volt még alkalmad kipróbálni? Szívesen megismerkednél a magyar népi kultúra ezen ágával, de jól jönnének az alapok? A magyar néptánc többről szól, mint a csárdás? Most megmutatjuk, mi fán terem a bokázó, a lengető és a höcögő!
  ***
  Szeretettel várunk a TITITÁ Táncműhely kezdőknek és újrakezdőknek szóló, 4 hónapos TELJESEN KEZDŐ-ALAPOZÓ minitanfolyam-sorozatára, mely a magyar néptánc alapjaiba nyújt betekintést több tájegység táncmotívumain és alaplépésein keresztül.
  JELENTKEZÉS és TOVÁBBI INFORMÁCIÓ a jelentkezési lapon: 
  ***
  Időpont: 2023. szeptembertől decemberig hétfőnként 18:00-19:30 (14 alkalom, őszi szünettel október 23-án)
  Helyszín: OFF Kultúr - Tititá Tánciskola próbaterme  Megközelítés: vonattal Solymár-Óbuda-Újpest felől vagy a Nyugati pályaudvarról vagy 14-es villamossal, 30, 30A buszokkal Angyalföld vasútállomás megállóig
  ***
  Tanfolyamunkat azokra a felnőttekre gondolva hirdetjük meg, akik szeretnék kipróbálni a néptáncot, szeretnének megismerkedni az alapokkal, akár kíváncsiságból, érdeklődésből, akár azzal a céllal, hogy a tanultak birtokában biztosabb alapokkal kezdhessenek táncházi táncok (pl. kalotaszegi, mezőségi stb.) tanulásába.
  A tanfolyam mindenki számára nyitott korosztálytól és előképzettségtől függetlenül, lehet jönni párban és pár nélkül is. A tanfolyam alapozó jellegéből adódóan lesznek szólóban (pár nélkül), körben és párban táncolható részek is. Az oktatás párcserével, illetve igény szerint saját párral történik.
  Részvételi díj és további információk a jelentkezési lapon, valamint a tanfolyam@magyarneptanc.hu címen. A tanfolyammal kapcsolatos részletes tudnivalókat visszaigazoló levelünkben küldjük el a jelentkezőknek.
  ***
  Oktatók: Nagy József és Magyar Zsuzsanna - a TITITÁ Táncműhely vezetői
  Érdeklődés és további információ: tanfolyam@magyarneptanc.hu; +36 20 970 3625 (Zsuzsi) vagy +36 30 902 8782 (Jocó)
  Szeretettel várjuk minden tánc iránt érdeklődő, leendő táncosunkat!

  Facebook oldal:

  Az esemény facebook oldala:

  magyar zsuzsa nagy jozsef
 • Városszéli Betyárok néptánctanfolyam  | Miskolc
  néptánctanfolyamok 
  minden hétfőn este 18.00-tól

  Széki ritka és sűrű tempó
  Oktató: Dr. Nyíri Gábor

  A Városszéli Betyárok tanfolyam keretein belül csak férfitáncokat lehet tanulni, ezért alkalmaink egyedülállóak. Hétfőnként este 18 órától kezdődnek próbáink.
   
  Helyszín: Miskolci Galéria Alkotóháza (Miskolc, Csabai kapu 22.)  Szeretettel várjuk a táncolni vágyókat!

  vb nptnctanfolyam masolata


  varosszelibetyarok@gmail.com